Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

Kingston CF Ultimate 266X & 4GB miniSDHC

spacer_10
12 augustus 2007
spacer_265

Geheugenfabrikant Kingston kondigt aan de schrijfsnelheid van de CompactFlash Ultimate kaarten te verhogen naar 266X (40 MB/seconde). Daarnaast kunnen kopers van de vernieuwde Ultimate kaarten gratis gebruik maken van MediaRECOVER data recovery software, dat als hulpmiddel kan worden gebruikt om zoekgeraakte, verwijderde of beschadigde foto’s te herstellen.

Naast de aanpassing van de CompactFlash Ultimate lijn, introduceert Kingston een 4GB miniSDHC geheugenkaart. De kaart zal beschikbaar komen in de snelheidsklassen Class 2, 4 en 6, wat overeenkomt met minimum data transferrates van respectievelijk 2MB/s, 4MB/s en 6MB/s. Zie voor meer informatie over de snelheidsklassen de SD infopagina.
Aangezien het gaat om een SDHC (SD high capacity) uitvoering, is het kaartje alleen geschikt voor apparatuur die specifiek geschikt is voor SDHC. De kaart is dus niet backwards compatible met standaard miniSD sloten.

Kingston 8GB CompactFlash ultimateKingston miniSDHC 4GB

Bron: Kingston