Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

SanDisk Extreme Ducati Edition

spacer_10
21 juli 2007
spacer_265

Daar waar bedrijven als Siemens en Acer samenwerking met respectievelijk Porsche en Ferrari zijn aangegaan, kondigt SanDisk een productlijn aan in samenwerking met de racedivisie van Ducati. De lijn bestaat uit CompactFlash kaarten van 4 en 8GB en een 4GB SD kaart met USB aansluiting, die op de markt worden gebracht onder de naam “Extreme Ducati Edition”.  Kenmerkend aan de kaarten zijn de hoge snelheden die behaald kunnen worden: 45 MB/s voor de CompactFlash kaarten en 20 MB/s voor de SD kaart. Naast de geheugenkaarten is ook een USB stick in de vorm van een Ducati motor gelanceerd.

De samenwerking tussen Ducati en SanDisk is in januari van dit jaar tot stand gekomen. Volgens SanDisk passen de bedrijven goed bij elkaar omdat beide bedrijven “de passie voor snelheid delen”. Met de Ducati producten mikt SanDisk naast fotografen op de miljoenen Ducati en MotoGP fans.

SanDisk Ducati CompactFlashSanDisk Ducati SD + USB

Bron: SanDisk