Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

Memory Stick PRO Duo Gaming kaarten

spacer_10

Vergelijk prijzen van Memory Stick kaarten

26 mei 2006
spacer_265

SanDisk heeft de onlangs verschenen 4 GB Memory Stick PRO Duo in een Gaming editie uitgebracht. Het bedrijf heeft voor deze semi-transparante geheugenkaart de kleur rood uitgekozen.

SanDisk MemoryStick Pro DUO 4GB Gaming

De fel gekleurde gaming geheugenkaarten zijn door SanDisk speciaal op de markt gebracht voor de Sony PSP (PlayStation Portable). Naast de nieuwe 4GB versie bestaat de Gaming-lijn uit kaarten met capaciteiten varirend van 128MB tot 2GB met elk een andere kleur: roze (128 MB), oranje (256MB), groen (512MB), geel (1GB), blauw (2GB).

Naast de standaard versie introduceerde SanDisk tevens een 1 GB high-performance gaming Memory Stick. Deze variant heeft de naam RapidGX meegekregen en is volgens SanDisk tot 3x sneller dan de standaard Memory Stick PRO Duo. De kaart wordt geleverd met speciale PSP software en de nieuwe MicroMate high-speed Memory Stick PRO Duo card reader, welke speciaal ontworpen is voor de RapidGX kaarten. Verwacht wordt dat de kaart aan het begin van de zomer over de toonbbank zal gaan.

SanDisk MemoryStick Pro DUO 1GB Gaming RapidGXSanDisk RapidGX Reader

Bron: SanDisk