Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

Links naar online geheugen winkels

Hieronder vindt u een overzicht van online winkels waar u geheugenkaartjes kunt aanschaffen.

Interngeheugen.com is een internetwinkel specifiek gericht op geheugen. In deze vindt u geheugenkaartjes en PC-geheugen van Dane-Elec, Kingston, Transcend en SanDisk. Interngeheugen.com is onderdeel van MAPP Multimedia en gecertificeerd door Q-shops.

 

Harwarewinkel.com biedt een uitgebreid assortiment hardware producten. Hiertoe behoort ook een breed scala aan geheugen voor o.a. mobiele telefoons, notebooks en PC's.

 

ALTERNATE Computerversand is een leverancier van hardware, software en entertainment. De oorsprong van het bedrijf ligt in Duitsland, waar in 1992 begonnen werd met de verkoop van hardware per postorder.

 

Conrad Electronic Benelux is een dochter van Conrad Electronic SE Duitsland en is gevestigd in Boekelo nabij Enschede.  Conrad biedt een assortiment van ruim 80.000 verschillende artikelen.

 

ACES Direct is opgericht in 1996 en is één van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct richt zich met name op klanten  in het bedrijfsleven en bij de overheid.

 

Met 160 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica.

 

Dynabyte heeft een groot assortiment hardware, software, verbruiksartikelen, communicatieapparatuur en diensten. Dynabyte heeft vestigingen door heel Nederland.

 

Pixmania is een Europese marktleider in de verkoop van electronica via het internet.

 

De online geheugen  winkel Memoryshop.nl is onderdeel van Coolblue B.V.. Tot dit bedrijf behoren eveneens andere gespecialiseerde webwinkels waaronder PDAshop.nl, Digicamshop.nl, MP3shop.nl, Smartphoneshop.nl, GPSshop.nl, Consoleshop.nl en UMPCshop.nl