Welkom bij Geheugenkaarten.nl - Op Geheugenkaarten.nl vindt u informatie over de verschillende typen geheugenkaartjes en een actuele prijsvergelijking.

Over deze website

Geheugenkaarten.nl is een informatieve website over geheugenkaartjes. Van elk type geheugenkaart dat nog beschikbaar is, is een actuele prijsvergelijking beschikbaar. Als bezoeker kunt u ook direct geheugenkaarten aanschaffen via onze winkel in samenwerking met Bol.com.

Over elk type geheugenkaart vindt u op deze website een kort beschrijving, met daarin een korte geschiedenis van en algemene informatieover het desbetreffende type geheugenkaart. Naast de afbeelding van het geheugen worden ook een aantal actuele aanbiedingen weergegeven.

 

Browser

Firefox - Take back the web!De website wordt het best bekeken met een resolutie van 1024*768 pixels of hoger. Als browser raden wij Mozilla Firefox of Google Chrome aan. U kunt deze browsers gratis downloaden van respectievelijk www.firefox.com en www.google.com/chrome

 

Contact

Heeft u nog vragen/opmerkingen over de werking van de site kunt u altijd contact opnemen met de webmaster via info[at]geheugenkaartjes[punt]nl